Hoe meerdere Gmail-accounts toe te voegen in Blackberry

 1 Druk op de "Menu" -knop - de knop met het BlackBerry-logo - om het hoofdmenu te openen.

2 Selecteer het pictogram "E-mailinstellingen", dat een afbeelding heeft van een envelop met een tandwiel erop. Het scherm E-mailaccounts wordt weergegeven.

3 Druk op de "Menu" -knop om een ​​pop-upmenu met opties te openen en selecteer "E-mailaccount toevoegen". Als u al een e-mailaccount op uw BlackBerry hebt opgeslagen, leest de optie alleen "Toevoegen".

4 Selecteer de e-mailprovider in de lijst of selecteer "Overige" als de provider niet in de lijst staat. BlackBerry-telefoons zijn geconfigureerd om te werken met verschillende populaire e-mailclients, waaronder Gmail, Yahoo, AOL en Windows Live. Het scherm E-mailinstellingen wordt weergegeven.

5 Typ uw e-mailadres in het tekstvak E-mailadres en vervolgens uw wachtwoord in het vak Wachtwoord.

6 Klik op "Volgende" om het e-mailaccount in te stellen. Het scherm Accountconfiguratie bevestigen wordt weergegeven wanneer het adres is toegevoegd. Als de BlackBerry het e-mailaccount niet kan toevoegen, wordt het scherm E-mailinstellingen opnieuw weergegeven. Voer in dat geval de resterende stappen uit om het account toe te voegen.

7 Voer uw e-mailadres en wachtwoord nogmaals in en selecteer "Volgende". Als de BlackBerry nog steeds geen verbinding kan maken met het e-mailadres, wordt het scherm E-mailinstellingen opgeven weergegeven.

8 Selecteer "POP / IMAP" als u een account van een internetprovider gebruikt, of "Outlook Web Access" als u een Outlook-account gebruikt.

9 Voer uw e-mailadres en wachtwoord in de juiste tekstvakken in.

10 Typ uw e-mailserver in het tekstvak E-mailserver als u "POP / IMAP" hebt gekozen. Zoek de server op de website van uw e-mailprovider of neem contact op met de klantenservice van uw e-mailprovider. Gebruik de naam van uw e-mailprovider en "POP" om het zoeken te vergemakkelijken.

11 Klik op "Volgende" om uw e-mailadres met de BlackBerry te verbinden.

12 Typ uw gebruikersnaam in het tekstvak Gebruikersnaam. Uw gebruikersnaam is hetzelfde als uw e-mailadres, met uitzondering van de informatie die volgt op het "@" -symbool.

13 Neem contact op met uw IT-afdeling voor uw Outlook Web Access-URL en typ deze in het tekstvak Outlook Web Access-URL als u in stap 8 "Outlook Web Access" hebt gekozen.

14 Typ uw gebruikersnaam in het tekstvak Gebruikersnaam. De gebruikersnaam is hetzelfde als uw e-mailadres, met uitzondering van alles na het "@" -symbool.

15 Typ een naam in het tekstvak Mailboxnaam, zonder speciale symbolen te gebruiken. Outlook vereist niet langer een mailboxnaam.

16 Klik op "Volgende" om verbinding te maken met het e-mailaccount.

17 Herhaal stap 1 tot en met 16 om eventuele resterende e-mailaccounts toe te voegen die u aan uw BlackBerry-telefoon wilt koppelen.

Als je een vraag hebt over Gmail, bezoek dan onze website Gmail telefoonnummer

Post a Comment

0 Comments