De nieuwste update van Gmail 2021 maakt het gemakkelijker om het uiterlijk van je inbox te veranderen

Een snel instellingenmenu neemt een deel van het drukke werk weg van het aanpassen van de look en feel

Het verwerken van de overvloed aan instellingen die in Gmail zijn verborgen, kan lastig zijn, maar het wordt een beetje eenvoudiger. Google introduceert een snel instellingenmenu, dat een aantal opties biedt waarmee u het uiterlijk van uw inbox kunt aanpassen zonder de pagina te verlaten. Zodra deze nieuwe aanpassing in uw account binnenkomt, wordt deze automatisch geactiveerd en hoeft u de pagina niet te verlaten om de visuele wijzigingen die u aanbrengt in uw inbox te zien.

Het menu met snelle instellingen bevat een optie om de dichtheid van de weergegeven informatie te wijzigen (tussen standaard, comfortabel of compact). Het laat je ook kiezen welke e-mails je prioriteit wilt geven in je inbox. Met een andere optie kunt u een leesvenster toevoegen zodat u de inhoud van een e-mail kunt zien zonder deze daadwerkelijk te openen. Ten slotte kunt u uw Gmail-thema aanpassen via het menu met snelle instellingen.

U moet nog steeds inzoomen op de volledige lijst met instellingen als u bijvoorbeeld voor een bepaalde tijd een afwezigheidsbericht wilt geven wanneer u niet op kantoor bent. Google plaatst een link naar al deze opties bovenaan het menu voor snelle instellingen en stelt in een persbericht voor deze functie dat er geen nieuwe functies aan Gmail worden toegevoegd. Dit is slechts een greep uit eerdere functies om de e-mailservice wat gebruiksvriendelijker te maken.

Als je een probleem hebt met je gmail-account, bezoek dan onze website Gmail klantenservice

Post a Comment

0 Comments