Gmail: 3 verborgen functies en instellingen om de mailervaring te verbeteren

 Groepen


Er zijn zakelijke updates die we regelmatig naar een vaste groep mensen willen sturen, zoals updates over uw startup aan huidige of potentiële investeerders. In plaats van de e-mail-ID's keer op keer, elke week / maand te typen, maakt u een groep aan:

Ga naar 9 puntjes rechtsboven waar alle Google-apps te zien zijn

Klik op Contacten

Maak een label

Selecteer de contacten en voeg ze toe aan het label

Uw groep is gemaakt

Typ bij het schrijven van een e-mail in het veld de naam van het label. Als u het selecteert, worden alle contacten in het label automatisch toegevoegd.


) Plan een e-mail


Erg handig voor het versturen van verjaardagswensen, etc. Contact onderhouden met potentiële investeerders, regelmatige business updates sturen etc.

De vervolgkeuzelijst naast Verzenden biedt een optie om de tijd in te plannen waarop u de e-mail wilt verzenden.

Selecteer vooraf ingestelde opties of kies de datum en tijd.


Snoozen.

Er is een vraag van een investeerder of een klant, maar u wilt niet onmiddellijk reageren, u wilt erover nadenken. Bereid een document / rapport voor en reageer, verzamel misschien wat gegevens voor uw reactie.

De e-mail later afhandelen: plaats de muisaanwijzer op een e-mail. Toont de klokknop uiterst rechts. Als u op klikt, worden vooraf ingestelde opties weergegeven. U kunt ook een specifieke datum en tijd selecteren. De e-mail verdwijnt uit de inbox. Zal weer verschijnen op de specifieke datum / tijd als een geheel nieuwe e-mail Kan deze functie gebruiken als je er later mee wilt omgaan, maar niet het gedoe wilt hebben om ernaar te zoeken, want het gaat steeds verder met elke e-mail Als u de e-mail wilt openen vóór de door u opgegeven datum / tijd, kunt u de gesnoozed e-mail vinden onder de gesnoozed map in de linkerkolom hieronder met ster.

als je een probleem of vraag hebt, bezoek dan onze website Gmail bellen

Post a Comment

0 Comments