De voordelen van G Suite voor uw bedrijf (waarom we het gebruiken)

 Wat is G Suite?

G Suite is de reeks intelligente apps van Google. Dit was voorheen bekend als Google Apps, totdat het eind 2016 een nieuwe merknaam kreeg. We raden G Suite vooral aan voor klanten die e-mailhosting nodig hebben voor hun bedrijf. G Suite is echter veel meer dan alleen e-mail. Het bevat ook een verscheidenheid aan apps en functies die erg handig kunnen zijn. In feite gebruikt u er waarschijnlijk al enkele van of kent u ze al.


Functies die we dagelijks gebruiken

G Suite heeft drie verschillende abonnementen die u kunt gebruiken (waar we later op ingaan). We gebruiken het Basic G Suite-abonnement voor onze medewerkers hier bij Kinsta. Dit begint bij slechts $ 5 / gebruiker / maand. Voor velen van jullie is het basisplan waarschijnlijk alles wat je ooit nodig zult hebben. Dit is wat het omvat:


Gmail

Volgens Litmus loopt Gmail voorop als de meest populaire e-mailclient, met maar liefst 26% van het marktaandeel op basis van open rates. Het is geen verrassing, want Gmail bestaat al sinds 2004 en heeft nu meer dan 1,2 miljard gebruikers. Een van de beste dingen van G Suite is dat u in feite een verbeterde advertentievrije versie krijgt van de online e-mailclient die u waarschijnlijk al gebruikt.

Met G Suite kunnen uw werknemers in wezen hun eigen Gmail-accounts hebben met e-mailadressen met uw bedrijfsdomeinnaam (bijvoorbeeld: john@uwbedrijf.com). Een heel klein bedrijf met een of twee gebruikers kan misschien wegkomen met gratis Gmail-accounts en enkele alias + doorstuurregels. Maar zodra u twee of drie werknemers in dienst neemt, zult u merken dat u accounts nodig heeft die afzonderlijk kunnen worden beheerd.


Google kalender

Een van de geweldige dingen aan het gebruik van Google Agenda in G Suite is de mogelijkheid om meerdere agenda's te maken die toegankelijk zijn voor iedereen in uw bedrijf (of zelfs voor een subset van gebruikers). U wilt bijvoorbeeld een groepsagenda voor evenementen zoals teamvakanties en reguliere vergaderingen. Als al uw medewerkers aan dezelfde organisatie zijn gekoppeld, worden dergelijke taken nog eenvoudiger in vergelijking met de gratis versie.

als je een probleem of vraag hebt, bezoek dan onze website Contact gmail Nederland

Post a Comment

0 Comments